Sunday, November 28, 2010

GA Teka & Menang Ibu3A

Lama sungguh tak join menjoin contest online. Since nak bawak anak2 keluar pun terbantut dek kerana sudah berdentam dentum kat luar tu, meh kita teka dan menang.
Siapa nak cuba jugak, dah nak tengok gambar yang besar boleh pergi sini GA Teka & Menang Ibu3A

Dah lama jadi silent reader Kakyong ni...he he he tapi tak pernah join contest dia. So, ni jawapan saya. Boleh teka 2x tapi dah naik KERO mata dok kira, so satisfied dengan 1 jawapan ni je, karang kalau kira lagi, mau juling permanent plak hik hik hik.

JAWAPANNYA IALAH RM82.93

hik hik hik good luck to myself :P

4 comments:

  1. salam farah...
    lama tak jengah sini... FB pun lama kakyong tak jengah.. langsung tak tau status farah... dah bersalin ke belum... :)

    okay,,, gud luck.. berpuashati dgn 1 tekaan yer... ;)

    ReplyDelete
  2. he he he takpe kakyong, ai no u veri de busi he he he

    haa laa 1 tekaan je...tak larat mata kira :D

    ReplyDelete
  3. good luck yer..semuga ada rezeki baby dalam perut tu..semuga selamat melahirkan.

    ReplyDelete
  4. Thanks Kak Ina.
    rasa teruja Kak Ina visit blog sy :))

    Terima kasih la kat Kak Yong sebab promote blog Kak Ina. Dah jadi addict plak suke baca n3 akak he he he

    ReplyDelete

About Me

Farah Rahim is the co founder of the REAL FOOD movement in Malaysia under the local support group called "HOMEMADE - Air Tangan Ibu" as well as an advocate of managing asthma, allergies and eczema naturally via NaturalAAE. She's the official Malaysia's ambasador of Jamie's Food Revolution. When not an activist she's a Stay at Home Mom to 3 girls who loves nothing but good ol' homecooked meals.