Monday, June 22, 2009

Love Letter

Coz of her....





I tot animals are supposed to roam FREE!

(ada ka patut suruh letak dalam bilik ikut timing opis...dia hengat kucing aku keje pejabat ke?)


p/s semalam DH balik dari beli dinner, nyonya tu tanya lagi. DH kata, I think she likes Iris and wants her for herself! (coz dia sibuk tanya kasi makan cukup tak, "u tak ada manja2 sama kucing you ka")

3 comments:

  1. lahai..kurang kasih sayang ke dia maksudkan..nakal betul kucing QM ni...hehehehe!baik2 QM ..kucing kat kmpg i pun kena hempuk pasal nila..smpi patah kaki die.!!habis rm 500..

    ReplyDelete
  2. suspen..i ingat kuchen u pi berak kat rumah org tu haha ( i trauma k)...ingatkan surat saman daaa...saja je nak mention umah dia corner lot kan :D

    ReplyDelete
  3. Sya : Kuchen betina biasa la...ske nyendeng tak tentu pasal...da kasi friskies nak science diet, da kasi paha nak betis...camtu la lebih kurang.

    lyana : kuchen i reti berak atas pasiq dia saja...mem ni la hari2 dok bersihkan pon...biasala..tak sedaq diri dulu kita kutip..la ni kita kutip taik dia..nasib..

    ReplyDelete

About Me

Farah Rahim is the co founder of the REAL FOOD movement in Malaysia under the local support group called "HOMEMADE - Air Tangan Ibu" as well as an advocate of managing asthma, allergies and eczema naturally via NaturalAAE. She's the official Malaysia's ambasador of Jamie's Food Revolution. When not an activist she's a Stay at Home Mom to 3 girls who loves nothing but good ol' homecooked meals.