Friday, March 27, 2009

Michael Scofield

Kenapa anda harus berhati-hati memilih rancangan tv yang sesuai ketika isteri anda mengandung

Kalau suami suka tengok Prison Break dan pada watak Michael Scofield...

besar kemungkinan ia akan menurun!



Kita jadi Michael Scofield malam ni...



I need to get out!



Pintu Harapan sudah tertutup. Tunggu guard tidur ye kawan-kawan.



Tembok terlalu tinggi lah!



Mungkin ada alternatif lain?



Aku harus lepaskan diri!



Musnahkan tembok penghadang pertama!



Tembok penghadang kedua sudah musnah juga!



Ok...jarak dari hujung sini sama sana adalah beberapa tapak sahaja....



Cam boleh bolos je ni



Hui...keras cam kayu!



Apa peralatan boleh lagi saya gunakan...



Pintu hanya menggunakan selak!



Haiz....



Saya Michael Scofield...tunggu episod kedua siri Prison Break saya!



3 comments:

  1. haha apa lah u ni..sian budak kecik tu nak kluar...nnt dah jd budak besar, mcmana lah nak buat dia duduk rumah instead of merewang ukur jalan raya?

    ReplyDelete
  2. tu kena displin dari kecik...tapi over displin pun haaa ini la jadinya lyana...dia pakai otak geliga dia cari jalan keluar...LOL

    ReplyDelete
  3. HAHAHA.. so kiut mummy dia.

    ReplyDelete