Thursday, February 07, 2013

Kerja Gila - Eksperimentasi Rice Cooker Cake


Akhirnya berjaya mendapat aduanan dan teknik yang betul untuk Rice Cooker Cake. Puas juga buat research dan rujuk sana sini. Nasib baik tak ada kek yang masuk dalam tong sampah hehehe

Mesti jiran saya pelik, rajin bebenor saya buat kek seminggu dua ni kan. Yang best - Mak Mentua dan Sister In Law pun puji sedap - kembaaaaaang semangkuk hehehe


untuk resipi Rice Cooker Cake yang Gebu sila ke blog masakan saya di sini

1 comment:

  1. ni bukan kerja gila ni, orang mai 'semangat' rajin memang macam ni..selagi tak jadi, pulun sungguh-sungguh.hehehe.well...gudluck..post resepi mudah2 byk2.senang sy nak refer nanti.biasalah orang malas masak.semua pon nak yang mudah..huhuhu

    ReplyDelete

About Me

Farah Rahim is the co founder of the REAL FOOD movement in Malaysia under the local support group called "HOMEMADE - Air Tangan Ibu" as well as an advocate of managing asthma, allergies and eczema naturally via NaturalAAE. She's the official Malaysia's ambasador of Jamie's Food Revolution. When not an activist she's a Stay at Home Mom to 3 girls who loves nothing but good ol' homecooked meals.