Monday, April 02, 2012

Ladies Night with MooGoo

Pernah beli skin care dan mereka raikan anda?
Tak pernah kan hehehe
Habis-habis pun maybe jadi ahli club then dapat discount..
Adalah setahun sekali huhuhu
But since buying MooGoo memang baru dapat tahu yang diaorang suka raikan customers dia. Especially customers yang anak-anak atau diri sendiri ada eczema atau psoriasis.
WHY? Sebab they know how hard life is. I love these kinds of met up by MooGoo sebab selalu dapat share experience dengan other E sufferers.
This time around MooGoo buat "Ladies Night Only" but you can bring your husband. Cuma kena duduk tepi jaga anak hik hik hik It was also first time kami sampai ke Centrepoint, Bandar Damansara. Since kami sampai early, we checked out the shops, siap ada playground lagi hehehe
I datang dengan my best buddy Intan. Intan drive all the way from Taiping. Hebat kan?
Because she knows what is best for her Adam and only MooGoo is the best Why? sebab MooGoo is all natural. No paraben, no SLS, no steroid, no mineral oil. SLS stands for sodium lauryl sulfate. Don't be suprised if u check ur baby products ada benda ni...lama-lama pakai boleh menipiskan kulit tau.
Intan is soooo ultra cool with my kids..sangat terharu kadang-kadang...
Dulu macam tak ambik pot sangat pasal natural skin care but ever since Mimi ada eczema ni I am very careful what goes into our family's bathroom. 
Venue of ladies night ni was at Kitchen Creatures. No frills dining. 
As usual, saya ni jenis janji orang putih, hahaha, mesti sampai lebih awal daripada orang lain :P
That night I got to meet dua orang head of marketing from Australia, Karen and Angelique.  
 I also got to met some of the fabulous moms kat AAE. AAE is an online support group for Asthma Allergies and Eczema.
 
Siap ada games lagi. Place the tail on the cow. Guess la who the winner is hehehe
Some more photos of the event.


What is an event without a group photo ngeh ngeh ngeh
 
Btw, my friend Intan balik with a special prize. Ofkos, if you sanggup drive 2 hours to a MooGoo Event memang patut you dapat kan!
 And this is my all favourite photo from the event - Anak Mrs Spicy - Maryam hehehe
Dan what is an event without goody bags ngeh ngeh ngeh. This is what we got.
Diaorang masukkan juga katalog baru for the new products going to be available di Malaysia. Oppss jangan salah faham MooGoo bukan MLM punya company. They are available at pharmacies. Check here
Yang ni untuk halau nyamuk. Boleh minum ok. That is how NATURAL this product is huhuhu


2 comments:

  1. Owh..bestnye.. Sy pun ade beli produk MooGoo tp xtau lak ade program ni.. Bestnye dpt goody bag...

    ReplyDelete
  2. Hai kak farah.lama saya tak singgah cni

    ReplyDelete

About Me

Farah Rahim is the co founder of the REAL FOOD movement in Malaysia under the local support group called "HOMEMADE - Air Tangan Ibu" as well as an advocate of managing asthma, allergies and eczema naturally via NaturalAAE. She's the official Malaysia's ambasador of Jamie's Food Revolution. When not an activist she's a Stay at Home Mom to 3 girls who loves nothing but good ol' homecooked meals.