Saturday, April 30, 2011

The Best Thing About Living Next Door to SS15

...is always the fact that we are so close to the famous "rojak SS15" but baru hari tu pergi beli - hahaha kelakar kan

sebab my hasben selalu kata the line is soooooooooooooo panjang - dia tak nak tunggu. Must make it 2 people show (nak kata 2man show tak kena plak)

Berabis banyak juga la I beli hahaha
Dah la pagi tu tetiba cakap - mengidam Vadai, lagilah.



Vadai is also MILK BOOSTER ye puan puan sebab ada Jintan dan Kekacang. Ni petua orang India


Juga telah membeli cendol di warung ini




yaaaaaaa Rojak dengan Telur dan Sotong - maaf sangat mentedarah ye hahaha - ofkos bila BF mesti makan banyak kan?

Photos credit and more stories about the famous Rojak SS15 can be found here
http://www.taufulou.com/2010/06/09/famous-rojak-ss15-subang-jaya/
http://yyenyin.blogspot.com/2011/02/rojak-ss15-subang-jaya-expensive.html
http://www.quirkymalaysia.com/2009/11/rojak-ss15-subang-jaya.html
http://www.lotsofcravings.com/2009/03/rojak-ss15-subang-jaya.html
http://www.taufulou.com/2010/06/09/famous-rojak-ss15-subang-jaya/2/

3 comments:

  1. good excuse ehh?
    i wanna eat a lot gak la...with that excuse.hehe

    ReplyDelete
  2. perghhh....terliur tengok!


    saLam kenaLan...dr segmen Ben! huhu.. nice blog!(^_^)

    sudi2 lah lawat kiter plak ye


    http://themrizzo.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Belle : Baru la betul " I am eating for two kan?" hahaha

    ReplyDelete

About Me

Farah Rahim is the co founder of the REAL FOOD movement in Malaysia under the local support group called "HOMEMADE - Air Tangan Ibu" as well as an advocate of managing asthma, allergies and eczema naturally via NaturalAAE. She's the official Malaysia's ambasador of Jamie's Food Revolution. When not an activist she's a Stay at Home Mom to 3 girls who loves nothing but good ol' homecooked meals.