Sunday, December 12, 2010

Membesar didepan mata...

Kadang-kadang I rasa I kurang sedar anak-anak I dah membesar dengan begitu cepat didepan mata walaupun I sebenarnya SAHM (Stay At Home Mom)


Terutama sekali Aaesyah Marissa. Kadang-kadang bila dia jawab soalan I dengan full sentence, I jadi terkedu sekejap...


Maybe I just want her to stay cute as a doll forever...


Photos from our Silly Sunday minggu lepas...bila I email to my parents...alahai, even my parents pun kata - cepatnya A'aesyah membesar.





I better cherish these photos...sebab I never know when A'aesyah akan change...macam Aliya. Susah nak tangkap gambar dia sekarang (dia camera shy) tak macam dulu-dulu.


Alim sungguh anak sulong I tu...tapi baguslah sebagai role model pada adiknya...sebab sekarang bila A'aesyah tengok I pakai tudung, dia pun sibuk - ni dari habit kakak dia la :) Alhamdulillah...

Apapun, I love all my girls the same ;)



1 comment:

About Me

Farah Rahim is the co founder of the REAL FOOD movement in Malaysia under the local support group called "HOMEMADE - Air Tangan Ibu" as well as an advocate of managing asthma, allergies and eczema naturally via NaturalAAE. She's the official Malaysia's ambasador of Jamie's Food Revolution. When not an activist she's a Stay at Home Mom to 3 girls who loves nothing but good ol' homecooked meals.