Thursday, November 18, 2010

Hujan, panas dan Lontong


Itu ramalan cuaca bagi Johor for the next 5 days. Tapi hujan skeeet je....malah panas sangat pulak dari petang ke malam nih. I masih kt my parents dan mungkin spend sedikit masa kat sini sampai Rabu. DH balik besok sebab ada urusan hari Sabtu/Ahad ni.

Bila panas, tempat paling best nak tidor adalah lantai rumah my parents he he he



Tengok Syasya tido pun tau betapa nikmatnye dapat tido atas tile yg sejuk neh

Malam tadi Mama saya buatkan lodeh nak makan dengan Lontong Cik Yah saya yang sangat femes itu sampai saya mengidam sebulan sebelum raya he he he. Cik Yah sepupu mak tapi kawin dgn adik Abah saya so we are quite close. Sila jangan jilat screen yeeee HA HA HA





2 comments:

  1. kak..mmg classsla mak akak ni kalau psl mknn2 johor nih =)
    meleleh air liur i..hehehehe

    abih diet ko kak ^_^

    ReplyDelete
  2. Dila

    Maka harus mkn lunch tadi hanya sayur bayam tumis, ikan sweet sour + kerabu pucuk meranti dan nasi brown rice semangkuk sahaja ha ha ha

    Kita seimbangkan balik :P

    ReplyDelete

About Me

Farah Rahim is the co founder of the REAL FOOD movement in Malaysia under the local support group called "HOMEMADE - Air Tangan Ibu" as well as an advocate of managing asthma, allergies and eczema naturally via NaturalAAE. She's the official Malaysia's ambasador of Jamie's Food Revolution. When not an activist she's a Stay at Home Mom to 3 girls who loves nothing but good ol' homecooked meals.