Friday, June 19, 2009

Model Bertudung




Semakin ligat nampaknya I berblog hopping lately ni. Blog hop punya hop dari MSK Forum, jumpa blog Syahadah yang menarik dan sampoi tulisannya - I loike. Another yummy mommy on my list :)

From Syahadah I was routed to ummie_mirahaziq's blog also known as Een dari Ipoh, Perak, Malaysia.

Seems that to promote the opening of her blog (kudos!kudos!), Een buat contest Model Bertudung - this also I loike lah! Bagus untuk networking kan?

Mula-mula ingat....hmmm tak payah join la contest ni, tapi bila tengok Syahadah post gambar anak dia...eh ok gak, tak payah la I mengeligelemangelemarkan diri I kan...LOL biar cik syasya yang glamer ye... (Aliya camera shy...gambar tudung ada...tapi gambar mug-shoot utk sekolah la..)

OK, I'm sure semua da biasa dengan rollcall contest2 yummymummies kat blogsphere ni kan...similar but here it is

Syarat2nya adalah seperti berikut:

Syarat #1
Add blog ummie_mirahaziq di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER ummie_mirahaziq

Syarat #2
Upload banner contest kat sidebar anda (ye sila jeling ke kanan)

Syarat #3
Buat entry khas ngan tajuk " Model Bertudung" & upload gmbr anda.
Model boleh sesiapa sahaja..anda sendiri..anak...suami (SUAMI???? LOL photoshop bleh tak??? LOL) ..adik..kakak..ibu..ayah..nenek..

Syarat #4
Jenis tudung yang boleh di modelkan adalah tudung ekin,selendang,ariani,selendang siffon,munawarah,syiria,shawal,tudung aziha n latest tudung bawal ler...
Syasya nya tudung ni ala-ala Tudung Syria/Farah..hehehe try je la

Syarat #5
Dalam entry itu pastikan anda link kan ke ummie_mirahaziq..Bila dah siap..tinggalkan komen di entry contest di blog Een


Pemenang akan dipilih berdasar kan dan gambar yang kreatif dan menarik..
Hadiah untuk pemenang..adalah koleksi tudung...

PERINGATAN : Pastikan hanya satu gambar sahaja ntuk satu penyertaan..
Contest ni bermula pada 17 june 2009 dan tutup pada : 30 june 2009 @ 2 petang..keputusan akan diumumkan pada 1 july 2009

so..mana dia model kita???? dah siap untuk catwalk????

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




"Allahuakhbar mama...haram catwalk catwalk ni....Iris je leh wat catwalk...!" Ustazah A'aesyah Marissa Izardy


...ngeh ngeh ngeh

p/s iris tu kucin kami



8 comments:

  1. ai thanks sudi join my contest..salam perkenalan..semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. Een : Glad to know you...thanks!

    ReplyDelete
  3. wah..harum nama saya di blog QM..salam kenal yek....terharu saya baca pujian dr awak...meh peluk2 sikit..hehehehe..pic puterimu A'aesyah Marissa Izardy
    mmg ROCK's....!!!TAKBIR!!!

    ReplyDelete
  4. Syahadah : A'aesyah (Syasya) kata Untie Syahadah lagi ROCK ocaay! He he he

    ReplyDelete
  5. QM...saya tak boleh rigester followers u..maybe tunggu next time kot..kadang kala PC line i nak mcm somthing wrong somewhere..okehh...puas click2 tak boleh..tunggu esok lusa yekk...

    ReplyDelete
  6. sya : blogger cam ada problem ari ni...connection pun hampeh

    ReplyDelete
  7. Lyana : oh terima kasih...

    ReplyDelete