Saturday, May 30, 2009

Buku Bebek yg Lunyai

I must have done (or eat) something right when I was pregnant with her...

myspace graphic

Tak jemu-jemu dgn buku "bebek" dia....sampai nak lunyai.

2 comments:

  1. tengok tu dia duduk.. macam org besar la..
    Erina 1 month younger.. baru pandai memanjat. tp duduk time dia goyang2 unstable. ha3... pastu tingat kat si comei sya nih... sya mcm anak jepungg...
    glad she luv books.. same goes to erina..

    ReplyDelete
  2. Kenan Korea tuh..ha ha ha

    Dari dulu dia duduk memang bersimpuh sampai my nenek pun impress. Tapi tu yang paling stable dan memang orang cakap dia duduk cam orang beso2

    Tu baru duduk...blum style bersembang lagi. PokPekPokPek bahasa dia tak tau apa dia cakap cam iye-iye ada issue yang sama.
    Kalo dengar budak lain ngangis busy body ni carik sapa ngangis...pastu skaly dia angkat diafram & otot2 perut kuat2 and kuarla sora soprano "ahhhh!" - macam prefect librarian marah orang wat bising ni.

    Buku jgn cakap...buku resipe mak dia pun dia balun ha ha ha...nanti I post the video eh

    ReplyDelete

About Me

Farah Rahim is the co founder of the REAL FOOD movement in Malaysia under the local support group called "HOMEMADE - Air Tangan Ibu" as well as an advocate of managing asthma, allergies and eczema naturally via NaturalAAE. She's the official Malaysia's ambasador of Jamie's Food Revolution. When not an activist she's a Stay at Home Mom to 3 girls who loves nothing but good ol' homecooked meals.