Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Gegar Gegar Gegar Lagi weeeeeeeeeeeee

Cam biasa Ben cakap bagi yang berminat .. jom ... cam biasa .. buat satu entri ..
image 
  1. Sila letak header - ok tu dia header kat atas
  2. Tajuk : BEN ASHAARI GEGAR LAGI dan linkkan ke entri dia- ok dah
  3. Lagi ?? tu jeee.. hehehe
Tutup ? Ahad nanti .. Ops.. TOLONG PASTE URL (SEKALI SAJA) kat posting dia tu


Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonok sonok


11 comments:

  1. gegar...gegar...gegar!!!!

    singgah2 la ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hai hai hai..

    jom gegar rumah dia..biar sampai roboh ^^

    ReplyDelete
  3. singgah sebentar menggegar blog ni!
    jom singgah blog kte pulak ;D

    recent post;
    kau silap besar

    top post;

    Anwar hadi :)

    ben ashaari gegar lagi

    nafsu tak terkawal

    ReplyDelete
  4. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. gegar sambil follow..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam lawat dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

    Mai tengok Si Ulat Bulu

    ReplyDelete
  7. salam..datang menyambung gegaran..dari kump.2 bernombor matrix 54..weee..:)

    ReplyDelete
  8. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    ReplyDelete
  9. kasi gegar sama ini belog!!!

    salam kenal ye...

    ReplyDelete
  10. datang mernggegar..
    awak..saya ada buat contest..kalau berminat sila join..
    takde paksaan ye..

    http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

    ReplyDelete
  11. SALAM GEGARAN: Satu hari seratos blog menyambong gegarannya ke kumpulan 4 setelah tergendala dengan beberapa urusan... hehe.. Kumpulan 1, 2 dan 3 telah berjaya ku gegar, kini tiba pula giliran kumpulan 4... :P

    ReplyDelete