Sunday, November 08, 2009

Makan FV Tido FV ~ Ni dah betul2 gile FV

OOoOoOOOO Bersawangnya blogku.
~Ni mesti sebab sibuk main FV kan?
Yelah kita HAUSWAIF buleh dok goyang kaki depan PC 24jam

ERRRRRRRRKKK??????

*sad : Susah kan jadi orang ni kadang2. Buat itu salah buat ini salah.

Tapi sebenarnya, tak banyak yang menarik yang lately I buat.
Syasya da semakin aktif (serta gigit mengigit) so my time banyak spend pada dia.

Dan bila Syasya tido, mak dia nganga tak tahu buat apa.

Since dah ramai orang buat blog pasal.....
  • parenting
  • photography
  • jahitan
  • shopping blog
  • ntah apa2 lagi
 I fikir baik I tulis je tentang aktiviti Farmville I tiap-tiap hari. Tumpukan pada satu benda sahaja.

Macam DH selalu cakap...niche....niche....niche :P

Lagipun belum ada orang cakap pasal Farmville itu ini dalam bahasa melayu (dan saya pun kekadang dah naik boring jugak bila orang tanya benda yang sama 10 kali kat Fesbuk ~
  • macamana nak susun fence tu...
  • macamana nak susun fence tu...
  • macamana nak susun fence tu...
Lain kali senang....please head to my blog thank you :P

So selagi I tak bosan dengan Farmville...the header stays! :P

P/S Ha Ha this is funny





About Me

Farah Rahim is the co founder of the REAL FOOD movement in Malaysia under the local support group called "HOMEMADE - Air Tangan Ibu" as well as an advocate of managing asthma, allergies and eczema naturally via NaturalAAE. She's the official Malaysia's ambasador of Jamie's Food Revolution. When not an activist she's a Stay at Home Mom to 3 girls who loves nothing but good ol' homecooked meals.